Yeni bir kısa öykü dergisi projesi: “Kısa ve Öykü”
Yitik Ülke’den yeni bir proje: “Kısa ve Öykü”
“Kısa ve Öykü” adı verilen kısa öykü dergisi, özgür aralıklarla, Yitik Ülke’den yayımlanacak. Kadir Aydemir editörlüğünde hazırlanacak olan seçki, sayfalarında sadece kısa-kıpkısa öykülere yer verecek. Dergi; kitap boyutunda, ortak kitap şeklinde hazırlanacak; uzun raf ömrüyle kitapçılardan ve online kitap sitelerinden geniş zamanlı edinilebilecek.
Öykülerde belirli bir tema aranmamakta. Daha önce basılı ya da dijital bir ortamda yer almamış, tamamen size ait, en az iki yeni kısa öykünüzle dergi projesine başvurabilirsiniz. Öyküler için bir kelime sınırı mevcut. Başvuru detayları şöyle:
Projeye katılım için:
- Öyküler 11-12 punto Times karakteriyle yazılmalı ve 400 kelimeyi (1 A4) geçmemelidir. Daha kısa da yazılabilir.
- İki yeni kısa öykünüze özgeçmişinizi ve iletişim bilgilerinizi ekleyerek kisaveoyku@ gmail.comadresine iletebilirsiniz. Derginin web sitesi: www.kisaveoyku.com adresinde.
- Türkçe yazım kurallarına -lütfen- dikkat ediniz.
- “Kısa ve Öykü” sayfaları çeviri öykülere de açıktır.
- “Kısa ve Öykü”, bir Yitik Ülke Yayınları projesidir. @yitikulke www.yitikulke.com